Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Sauli Niinistö - tasavallan presidentti" by Risto Uimonen ~ Book PDF Kindle ePub Free

Sauli Niinistö - tasavallan presidentti

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Sauli Niinistö - tasavallan presidentti
  • Author : Risto Uimonen
  • Release Date : January 14, 2018
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 8920 KB

Description

Suomen historian suosituin presidentti lÀhikuvassa.

Sauli Niinistö on Suomen historian suosituin presidentti vaalitulosten ja -gallupien mukaan. Kuinka hÀn on pÀÀssyt tuohon asemaan? Ja miten hÀn on onnistunut tehtÀvÀssÀÀn?

Sauli Niinistö on paradoksien mies. HÀn on itsenÀisen Suomen vÀhÀvaltaisin tasavallan presidentti ja maamme suosituin poliitikko. HÀn on yksityisyyttÀÀn varjeleva mies, joka voitti vuoden 2012 presidentinvaalit kaikkien aikojen ÀÀnierolla - ja rikkoi oman ennÀtyksensÀ vuoden 2018 vaaleissa. Mutta minkÀlainen presidentti hÀn on? Miten Niinistö on onnistunut tehtÀvÀssÀÀn, erityisesti suhteessaan VenÀjÀÀn ja Yhdysvaltoihin? EntÀ miten rouva Jenni Haukion nÀkyvÀ rooli on vaikuttanut median ja kansan kÀsitykseen presidentistÀ? Kokenut toimittaja ja tietokirjailija Risto Uimonen valottaa ja analysoi Sauli Niinistön tÀhÀnastista presidentinuraa runsaan fakta-aineiston ja haastattelujen pohjalta. Uimonen julkaisi vuonna 2012 kirjan Puolivallaton presidentti, joka kÀsitteli Niinistön tietÀ valtakunnan ykköspaikalle.

Risto Uimonen (s. 1947) tunnetaan politiikkaa asiantuntevasti ruotivista teoksistaan. Uimonen on työskennellyt muun muassa Julkisen sanan neuvoston puheenjohtajana, Kalevan pÀÀtoimittajana sekÀ Helsingin Sanomien pÀÀkirjoitustoimittajana ja kolumnistina. TÀllÀ hetkellÀ hÀn toimii vapaana tietokirjailijana ja kolumnistina. Uimonen on kirjoittanut muun muassa paljon luetut kirjat Iiro Viinasesta, Esko Ahosta, Juha SipilÀstÀ ja Per-Erik Lundhista sekÀ Sauli Niinistön aiemmasta urasta.


Books Free Download "Sauli Niinistö - tasavallan presidentti" PDF ePub Kindle